Gode Ideer Om Hvac Som Er Enkle å Forstå

For å opprettholde et lykkelig hjem, er det siste du ønsker at HVAC-systemet ditt skal gå dårlig. Bare å tenke på at det går dårlig på den varmeste dagen i året er nok til å gi marerittene dine. Det virker som dette er når disse systemene bestemmer seg for å gå dårlig. Dette kan forebygges med gode solide forebyggende tips som alle kan følge. Fortsett å lese artikkelen nedenfor.

Pass på at du ber om et estimat skriftlig før du velger en bestemt HVAC-leverandør. Det er mange bevegelige brikker når det gjelder å kjøpe disse store elementene. Du bør sammenligne ikke bare kostnadene for utstyret, men også oppsettet og de totale energikostnadene.

Kontroller at utstyret du kjøper, er ENERGY STAR-kompatibelt. Det kan virke en liten ting, men det er det ikke. Produkter som er ENERGY STAR-kompatible kan spare deg for mye penger i energikostnader i løpet av året. Det kan være over $ 100 lett, noen ganger mye mer.

Hver vår er det på tide å rengjøre innsiden av kondensatorenheten, inkludert viften og den følsomme spolen. Pass på å slå av strømmen først; Du vil ikke at noe skal bevege seg. Ta av grillen og trekk knivene ut for å rengjøre dem.

Hører du en klikkelyd når viften snur? Dette kan bety at det er noe i veien for viftens blader. Hvis det blir så ille at bladet bøyer seg, må du erstatte det, bare unbending det vil forlate viften ubalansert og kan forårsake ytterligere problemer.

Pass på at du sjekker fordamperspolen ofte når klimaanlegget er i gang. Hvis dette røret sikkerhetskopierer, kan du finne vannskader på vegger, tak og gulv. Hvis du ender opp med mugg bare bruke en løsning av blekemiddel og vann for å rense ut røret.

For å spare penger på HVAC-systemet ditt, skru ned klimaanlegget om natten og la hjemmet varme opp litt. For å holde deg avkjølt, bruk en avkjølende vannfylt pute for å kjøle ned hodet og hele kroppen som et resultat. Dette kombinert med en vifte vil holde deg fra overoppheting mens du sparer på strømregningen.

Hvis du har et vindu klimaanlegg, sørg for å sjekke og se om den har en energisparingsknapp. I så fall, bruk den! Dette slår av viften når enheten ikke faktisk kjøler ned luften, noe som kan spare deg så mye som 30 kwh i løpet av en måned!

Vurder vindu klimaanlegg for hjemmet ditt hvis du tenker på å installere en sentral enhet. Trenger du virkelig å kjøle ned kjøkkenet over natten? Har du flere etasjer med bare ett bolig soverom? For å effektivt og billig kult bare der folk faktisk bor, vindu enheter er et godt valg.

Som du kan se fra artikkelen ovenfor, forstår du nå hvordan det er viktig å ha et riktig vedlikeholdt HVAC-system. Hvis du ikke gir regelmessig vedlikehold, kan du ha kostbare reparasjoner nedover veien. Du bør ikke ønske det, så husk disse tipsene for å hjelpe deg med å holde HVAC-systemet i gang i mange år fremover.