Gode Tips Om Hvac Som Alle Kan Bruke

Mange mennesker der ute bare ikke skjønner hvor mye går inn i HVAC handel. De tror kanskje bare at folk vet dette fordi de prøver hardt på det, og det er tilfelle mesteparten av tiden. Du bør imidlertid fortsatt lære litt lett å følge informasjon, slik at du kan få lowdown på alt dette.

Se etter avtaler og rabatter på HVAC-systemet du har installert. Mange ENERGY STAR-enheter kommer med store rabatter enten fra ditt lokale kraftselskap eller regjeringen selv. Undersøk alternativene dine, da det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av dollar på installasjonskostnadene.

Før du ansetter noen til å gjøre noe arbeid på DIN HVAC, sørg for å få et skriftlig estimat som har spesifiserte kostnader oppført på den. Dette vil sikre at sammenligning av en entreprenør med en annen vil være enkelt som du kan se hva man tilbyr som en annen ikke, eller hvilken pris de tar betalt for de samme elementene.

Hvis du vil vite mer om effektiv oppvarming eller kjøling av hjemmet ditt, gå på nettet og last ned ENERGY STAR Guide. Det gir informasjon for huseiere å lære mer om hvordan de kan spare penger mens de fortsatt holder hjemmet komfortabelt hele året, så det er en verdig klar.

For å unngå problemer med klimaanlegget, hold all vegetasjon minst to meter unna utendørsenheten. Enheten skal være klar av vegetasjon på alle sider og over. Når du klipper plenen, retter du gressutklippene bort fra klimaanlegget. Dette vil hindre at gresset kommer inn i a /c og gjør det funksjonsfeil.

Hvis viften på kondensatoren inkluderer oljeporter, må de smøres årlig. Du finner disse portene er dekket med en metall eller gummi cap. Bruk SAE 20 olje som ikke er vaskemiddel og lett, og legg 10 dråper eller færre i hver port, men sørg for å unngå å overfylle dem.

Når du ikke lenger bruker utendørs klimaanlegg, må du beskytte den med et stramt deksel. Dette vil holde den fri for rusk, frost og snø slik at du får en arbeidsenhet når våren kommer, og du er klar til å avdekke den og bruke den igjen.

Pass på at du sjekker fordamperspolen ofte når klimaanlegget er i gang. Hvis dette røret sikkerhetskopierer, kan du finne vannskader på vegger, tak og gulv. Hvis du ender opp med mugg bare bruke en løsning av blekemiddel og vann for å rense ut røret.

Bytt klimaanleggfilteret kvartalsvis, eller fire ganger i året. Dette holder ikke bare luften kommer inn i hjemmet ditt enklere og renere å puste, det tar mye stress av ac-enheten selv. Du får nyte helse, penger besparelser og redusert energibruk helt på en gang.

HVAC vil ikke være for vanskelig for deg å forstå nå som du har noen gode tips i tankene dine om det. Nøkkelen er å sette alt dette til god bruk, slik at det kan fungere bra for deg i det lange løp. Forhåpentligvis lærte du det du trengte å vite ovenfor!