Råd Når Du Kjøper HVAC-Utstyr

Å ansette en HVAC-profesjonell for å enten erstatte gammelt varme- og kjøleutstyr eller installere en helt ny enhet er noe som ikke alle huseiere er helt komfortable med. Den beste måten å konfrontere denne typen utfordring er å få noen gode tips og triks. Artikkelen nedenfor bør tjene dette formålet ganske pent.

Ikke bli overrasket om HVAC entreprenør du velger gjør en evaluering på ditt hjem. Enhver god entreprenør vil bruke tid på å se på systemet du har i dag og hva behovene er for hjemmet ditt. De vil også ta en titt på kanalsystemet og se etter luftlekkasjer.

Se etter rabatter der det er mulig. HVAC-systemer kan være ganske kostbare, så du vil oppsøke hva rabatter og avtaler som kan være der ute. Når du handler rundt, spør om eventuelle aktuelle spesialtilbud som kjører, og se etter rabatter som er relatert til ENERGY STAR-samsvar. Begge kan spare deg for mye penger.

Pass på at du ber om et estimat skriftlig før du velger en bestemt HVAC-leverandør. Det er mange bevegelige brikker når det gjelder å kjøpe disse store elementene. Du bør sammenligne ikke bare kostnadene for utstyret, men også oppsettet og de totale energikostnadene.

Kontroller at utstyret du kjøper, er ENERGY STAR-kompatibelt. Det kan virke en liten ting, men det er det ikke. Produkter som er ENERGY STAR-kompatible kan spare deg for mye penger i energikostnader i løpet av året. Det kan være over $ 100 lett, noen ganger mye mer.

Riktig HVAC-system skal ha forseglede luftkanaler for å minimere oppvarming eller kjøletap når luften beveger seg til forskjellige rom. Kravene til oppvarming eller kjøling i ulike rom i hjemmet bør tas i betraktning. Det er ingen grunn til å øke energiforbruket ved å kontrollere temperaturen i rom som brukes svært lite.

Ytre spoler kan rengjøres med en vanlig utendørs slange før du slår på enheten for sesongen. Når det er sagt, bør innvendige spoler tas vare på av en profesjonell, slik at du ikke gjør noen skade når du prøver å rengjøre dem. Ta med noen inn for å fullføre en sjekk.

Før noen installerer et nytt HVAC-system eller vedlikeholder eller reparerer ditt, må du kontrollere at de er forsikret. Å ha noen som er forsikret arbeid på systemet vil forsikre at hvis noe skjer mens de jobber hjemme, de er økonomisk dekket, og du vil ikke være ansvarlig.

Sørg for at ting ikke blir for varme eller kalde der termostaten din er. Enhver elektronikk eller varmekilder som lamper eller TV-er i nærheten kan lure termostaten til å tro at hjemmet er varmere enn det faktisk er. Dette betyr bare at det kjører air condition lenger enn nødvendig, kaste bort energi og penger.

Å bestemme riktig HVAC service profesjonell for å gi reparasjon eller erstatningsarbeid kan være vanskelig når en viss mengde kunnskap mangler. For å virkelig sikre at den beste tilnærmingen blir tatt, er noen forhåndsforskning avgjørende. Forhåpentligvis materialet som presenteres ovenfor har oppfylt lesernes behov for nyttig innsikt i dette riket.